Tapas Buffetten

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De Spaanse keuken bij u thuis met de Tapas Buffetten van dé Tapas Cateraar

Met zorg stellen wij voor u de beste, lekkerste en smaakvolste Tapas Buffetten voor u samen, overheerlijke maaltijden en borrels van dé Tapas cateraar van België. We hebben verschillende tapas buffetten samengesteld, denk aan een Mediteraans Tapas buffet, een Arabisch Mezze buffet, Mexicaans Tappasbuffet of een combinatie van overheerlijke Tapas en Paella!

Tapas Catering & Traiteur bereid graag 1 of meer van deze 12 verschillende buffet samenstellingen. Daarnaast kunt u voor de bedrijfsborrel of partyhapjes ook zelf uw tapas buffet samenstellen.

 

Een complete Maaltijd of voor bij de Borrel

Het Tapas buffet is een complete maaltijd en bestaat uit zowel koude als warme originele gerechten uit verschillende streken uit Spanje en de Mediterrane. Het  Tapas Catering Borrel Buffet  is samengesteld om de borrel te kunnen aankleden met overheerlijke hapjes. Van een albondigas en gamba’s  tot olijvenbrood met tapenade.

Passie en zorg voor de Spaanse keuken en catering

De Spaanse keuken is een van de lekkerste keukens ter wereld. Voor iedereen wat wils, zowel lekkere vlees, vis, en vegetarische gerechten. Ons Spaanse concept komt ieders wens op smaakgebied tegemoet.

Vraag offerte aan
Of neem contact met ons op.