Cocktailparty catering

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Bent u binnenkort van plan om een cocktailparty te organiseren? Dan mag het aan een professionele cateraar natuurlijk niet ontbreken. Vinilux Catering staat daarom voor u klaar! Met verschillende tapashapjes en buffetten maakt u van uw cocktail evenement een onvergetelijke dag voor uw gasten.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Oneindig veel mogelijkheden bij een cocktailparty

Wil je een feest organiseren, maar mag het geen feest zijn zoals alle feesten die georganiseerd worden door al jouw buren en vrienden? Overweeg dan eens een cocktailparty. Deze duren doorgaans tussen de twee en drie uur en gemiddeld worden er 3 tot 4 cocktails per persoon gedronken. Is het erg gezellig, dan kan het veel langer duren. Een cocktailparty kun je zo aankleden als je zelf wilt. Je kunt het combineren met het spelen van spelletjes, of een quiz. Je kunt het buiten houden in de tuin met veel lichtjes of kaarsen, maar ook in een schuur. Er moet alleen genoeg stevige ruimte zijn om de cocktails te maken en de glazen neer te zetten. Je kunt het aan het strand organiseren, bij zonsondergang of ergens op een feestlocatie om er nog een ander feest van te maken. Al met al is je budget het enige dat bepalend is. Sommige opties kosten iets meer en wanneer je dit er niet voor over hebt, kun je het idee skippen, of de gasten vragen om een bijdrage. Dat klinkt vrekkig, maar het gebeurt vaker dan je denkt!

Hoe organiseer ik een cocktailparty?

Een cocktailparty kun je zo opzetten als je zelf wilt. Het enige dat je écht moet regelen, is de aanwezigheid van dranken om een cocktail mee te maken, en genoeg glazen uiteraard. Citroen, olijven en parapluutjes zijn ook wenselijk, zodat de cocktails ook gezellig aangekleed kunnen worden door de gasten. Verder staat eigenlijk alles open. Je kunt een feest als deze geven om nieuwe klanten aan te trekken, om mensen kennis te laten maken met elkaar, maar je kunt er ook je verjaardag mee vieren of gewoon wat vrienden uitnodigen om er een leuke tijd van te maken. Dat is exact de aantrekkingskracht van de cocktailparty: Je kunt er alle kanten mee op en je zit nergens aan vast.

Lekkere drankjes en hapjes bij uw cocktailparty

Cocktailparty’s staan bekend om de drank en niet om het eten. Een goede cocktailparty heeft echter zeker wel eten op tafel staan. Wanneer mensen niet zo goed tegen drank kunnen en de cocktails te goed smaken, is eten de manier om de mensen fris te houden. Daarnaast is het een geweldige manier om er echt een happening van te maken. Interessante hapjes, zoals tapas, kunnen de cocktailparty naar een hoger niveau brengen en de gasten zullen het zeker op prijs stellen. Dan moeten de hapjes wel goed bereid zijn. Wil je zeker weten dat het eten van hoge kwaliteit is, heb je advies nodig bij het opzetten van de cocktailparty en wil je zelf lekker mee kunnen feesten en borrelen? Schakel dan Vinilux Catering in, de expert bij cocktailparty’s.

Bekijk alle referenties