Desteldonk

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Een zalige catering bij u op locatie? Vinilux Catering is dé Spaanse Tapas Traiteur van België en verzorgt graag de beste hapjes bij u tuis of op kantoor in Desteldonk.
Een Spaanse catering aan huis, koude en warme hapjes, verse salades tot walking dinner. Wij zijn de traiteur voor thuis en op kantoor.
Bekijk de 5 voordelen van tapascatering.be

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Walking dinner Desteldonk

Een walking dinner voor uw gasten in Desteldonk? Als traiteur bieden wij u graag de mogelijkheid om uw buffet te presenteren als walking dinner. Een walking dinner is een steeds vaker voorkomende vorm van catering. Het is een originele en sociale aangelegenheid. Een walking dinner is een andere vorm dan een buffet. Een buffet staat klaar op 1 vaste locatie, vaak aan de randen of in het midden van een evenementenlocatie. Met een walking dinner wordt het buffet als het ware uitgedeeld aan uw gasten. Wij lopen de hapjes rond tijdens het feest en uw gasten krijgen zo alles te proeven van het hele buffet.

Het biedt uw gasten een andere ervaring tijdens uw partij. Uw gasten zijn namelijk niet gebonden aan één zitplaats. Daardoor kunnen zij alle aanwezigen spreken. Zo ervaart iedereen het als een geweldig feest. Let op, een tafel indeling is bij het organiseren van uw event dus niet nodig, u kunt zich richten op de aankleding en hapjes.

Bekijk het hapjesbuffet dat u op aanvraag kunt inzetten als walking dinner.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Traiteur aan huis in Desteldonk

U hoeft niet de deur uit om te genieten van verse tapasgerechten. In plaats van een restaurant bij u in de buurt te bezoeken, leveren wij als traiteur ook bij u thuis of op kantoor. Vinilux Catering staat voor u klaar. Of u nu een verjaardag, bruiloft of andere speciale gelegenheid organiseert, wij voorzien uw event van heerlijke Spaanse en Mediterrane hapjes.
Een catering aan huis in Desteldonk, wat komt daar bij kijken? Als eerst wilt u weten hoeveel gasten u ongeveer verwacht op uw feest. En wat voor tapas wilt u uw gasten serveren? Warme en/of koude hapjes? Fingerfood en losse hapjes? Een combinatie is natuurlijk mogelijk. Bekijk nu al onze buffetten.

Tapas Catering op kantoor of thuis op locatie inDesteldonk

Van koud buffet tot walking dinner, van pizza tot pasta en van kantoor tot bruiloft. Wij verzorgen de catering op al uw evenementen. Ook aan huis.

Een keuze maken tussen alle heerlijke tapas buffetten is niet altijd even makkelijk. Natuurlijk assisteren wij u graag in het maken van een keuze. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies wat voor tapasgerechten passen bij verschillende evenementen. U kunt geheel vrijblijvend en gratis een catering en traiteur offerte aanvragen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarbij ontvangt u van ons een passende offerte. Graag vernemen wij of u eventuele allergieën of speciale wensen heeft, hier houden wij dan uiteraard rekening mee.

Wist u dat?

In Desteldonk leveren wij ook heerlijke Spaanse tapas, antipaste en fingerfood. Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Over Desteldonk

Catering Service

Vinilux Party Catering is in staat om voor elk gewenst feest de catering tot in de puntjes te organiseren, waarbij de service en kwaliteit bij ons twee belangrijke argumenten zijn om voor ons te kiezen. Of u nu een babyborrel of communiefeest op de planning heeft staan, u wilt uw gasten voorzien van heerlijke verse Spaanse en Mediterrane hapjes.
Neem gerust een kijkje bij de buffetten en kies uit een breed assortiment aan heerlijke Spaanse buffetten en hapjes voor in België.

Catering en Traiteur in België

In elke stad en elk dorp in België zijn er echte smaakproevers. Mensen met een verfijnde smaak en alleen de allerlekkerste gerechten willen met verse ingrediënten. Het bieden van gerechten van hoge kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze avond is pas geslaagd, als u en uw gasten een onvergetelijke avond hebben beleefd. Ook bij u in {plaatsnaam} zijn wij al geweest. Graag leveren wij ook de catering als traiteur bij u aan huis. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als traiteur?
Neem gerust contact op of plaats een vrijblijvende aanvraag voor een heerlijk buffet.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Vijf voordelen voor het kiezen voor TapasCatering.BE

  1. Altijd bij u in de buurt. Wij leveren in heel België, dus ook bij u in Desteldonk!
  2. Heerlijke verse Spaanse en mediteraanse ingrediënten. Het enige wat overjarig is, is de heerlijke kaas.
  3. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u helpen een onvergetelijke dag te maken.
  4. Afspraak is Afspraak. Wat u besteld, dat krijgt u ook. Alleen wat extra service, maar dat geven wij er graag bij.
  5. Al meer dan vijf jaar de #1 traiteur in Desteldonk.

Benieuwd naar wie u al voor gingen? Met meer dan 200 cateringen per jaar hebben we een aardig bestand opgebouwd van trouwe opdrachtgevers. Gaan wij ook met u samenwerken?

Bekijk alle referenties