Uw Tapas Traiteur Sint-Niklaas

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Tapas cateraar in Sint-Niklaas

Heeft  u genoeg van alle standaard buffetten op feesten en zoekt u een cateraar die eten serveert met buitenlands tintje? Dan heeft u aan Vinilux Catering een goede. Wij bieden complete Mediterrane buffetten aan voor verschillende gelegenheden.

Traiteur met ruim Tapas assortiment

U heeft bij ons een ruime keuze als het gaat over het kiezen van een tapas buffet. Van Frans tot Mexicaans en Spaans tot Arabisch, bij ons kunt u het allemaal vinden. Naast het buffet opstellen, zorgen wij ook voor een gastvrouw of gastheer die de hapjes zal uitserveren voor de aanwezigen. Bestellen is simpel, u hoeft alleen het bestelformulier in te vullen en we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u proberen op te nemen.

 

Catering in Oost-Vlaanderen op feestjes en partijen

Vinilux Catering is een cateringbedrijf met een ruime ervaring in Oost Vlaanderen. Wij verzorgen lunches voor diverse grote en kleine bedrijven. En menig bedrijfsfeest is door ons opgevrolijkt met een hapje en een drankje, of een overvloedig buffet. Heeft u wel zin een feestje of bent u van plan uw bruiloft te vieren in een romantisch Oost Vlaams Kasteel.
Vinilux Catering zorgt ervoor dat al uw cateringwensen smakelijk worden ingevuld.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan