Tapas buffet aan huis

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Niks is fijner dat uw familie en vrienden op één locatie te hebben voor een heerlijk diner. Met een tapas buffet aan huis garandeert u uzelf en uw gasten heerlijke hapjes die gemaakt zijn van uitsluitend verse ingrediënten. Met een tapas buffet aan huis maakt u het jezelf gemakkelijk. U hoeft zelf niets voor te bereiden, u heeft geen rommel of afwas achteraf en u heeft alle tijd voor jouw gasten!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

De heerlijkste tapas gerechten bij u thuis

Met een tapas buffet aan huis brengt u de meest smaakvolle hapjes op tafel. Groot voordeel hierbij is dat uzelf ook te gast bent op uw eigen event. U hoeft zich immers niet langer zorgen te maken over het regelen van de catering. Vinilux Catering biedt als professionele traiteur verschillende soorten hapjes en buffetten aan. Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren met het maken van een keuze uit ons grote assortiment. Maar wat u ook kiest, er staat altijd iets lekkers op tafel voor u en uw gasten. Vinilux Catering biedt namelijk de beste kwaliteit producten voor bij u thuis. Wij verzorgen de hapjes, u geniet.

Wanneer u opzoek bent naar een tapas buffet aan huis, bent u bij Vinilux Catering in de juiste keuken aangekomen. Wij bieden diverse soorten cateringen aan. Van hapjes tot volledige buffetten met heerlijke Spaanse salades en goede stukken vis en vlees. Met meer dan 10 jaar ervaring met tapas buffetten aan huis weten wij voor iedere locatie precies hoe wij u een onvergetelijke avond kunnen bezorgen.

Wordt een gast op uw eigen feest

Wordt een gast op uw eigen feest en kies voor een tapas traiteur bij u thuis. aan huis is altijd een succes. Geen voorbereidingsstress, voldoende tijd voor uw gasten en geen rommel achteraf. Hieronder staan enkele redenen waarom voorgaande klanten kozen voor de luxe van Vinilux Catering:

  • 12% BTW
  • Bezorg- en ophaalkosten
  • Opbouw buffet
  • Servies, bestek, aankleding
  • Enthousiaste kok
  • Servies en bestek ongespoeld retour!
Bekijk alle referenties