Tapas Catering Kortrijk – de Spaanse Traiteur!

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Bent u op zoek naar een Traiteur die u de lekkerste Tapas bezorgt in Kortrijk?

Zoek dan niet verder, TapasCatering is dé traiteur voor uw Spaanse hapjes. Of het nu in Kortrijk, Ieper of Waregem is, wij zorgen voor een overheerlijke smaaksensatie op zakelijke en particuliere feesten en partijen. De stad Kortrijk, die ook wel bekend staat als de “Groeningestad” of “Guldensporenstad” door de Guldensporenslag, ligt aan de grens met Frankrijk. Wij hebben in het verleden vaker de catering mogen verzorgen in deze prachtige stad. Graag helpen wij om uw evenement onvergetelijk te maken met de meest heerlijke tapasgerechten.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Spaanse hapjes in Kortrijk? Tapas Catering .be!

Als Tapas Traiteur leveren wij de lekkerste hapjes, volledig naar wens van u. U kunt zelf uw hapjes samen stellen voor een Tapas Borrel, of een selectie maken van de Pinchos of een heerlijke borrel maaltijd van een van onze Tapas Buffetten.

Houdt u bijvoorbeeld van Paella? Dan is het Tapas & Paella Buffet zeker iets voor u en uw gasten. Of gaat u liever voor een Mexicaans Tapas buffet of Mediterraans Buffet?

Bent u op zoek naar een Traiteur die u de lekkerste tapashapjes bezorgt in Kortrijk?

Vinilux Catering biedt wat u zoekt! Dé traiteur en cateraar voor uw tapasgerechten en hapjes aan huis. Of het nu in Kortrijk, Ieper of Waregem is, wij zorgen voor een overheerlijke smaaksensatie op zakelijke en particuliere feesten en partijen.

Bekijk alle referenties