Tapas Traiteur Babyborrel

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Vinilux: de traiteur voor uw babyborrel!

Groot feest! Er is een nieuw wonder op komst, of de baby is inmiddels geboren. Tijd om dat te vieren met een babyborrel! Geniet van alle aandacht en geef de catering uit handen. Wij verzorgen de complete catering en hebben diverse lekkere tapas, antipasti en fingerfood voor u samengesteld. Kies uit ons grote assortiment aan hapjes en verwen uw gasten met heerlijke tapas gerechten. Gaat u voor de gamba’s, olijven gevuld met roomkaas of voor de gegrilde paprika? U stelt helemaal zelf samen wat u bij uw babyborrel wilt. Uiteraard kunt u bij ons altijd terecht voor eventuele wensen of advies. Vinlux is de traiteur voor uw babyborrel!

Heeft u geen tijd, zin of kracht om steeds maar weer opnieuw gasten te ontvangen op kraamvisite? Wilt u er in één keer klaar mee zijn en denkt u daarbij een traiteur nodig te hebben? Tapas Catering babyborrel is voor u dan de oplossing. Vinilux regelt voor u heerlijke gerechten en hapjes voor uw gasten. Zo kunt u zelf focussen op de gezelligheid van uw babyborrel. U geeft uw wensen door en wij doen de rest!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Traiteur voor uw babyborrel door heel België!

Wilt u liever borrelhapjes in plaats van een buffet? Bekijk dan de borrelhapjes pagina. Vinilux Catering is actief in heel Nederland en België en heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van de catering en partyservice op meerdere evenementen en locaties. Naast de catering voor een bedrijfsfeest, een evenement of een particulier thuis feest verzorgen wij graag de babyborrel. Dat kan in een feestzaal, maar ook gewoon bij u thuis.

Tijdens de babyborrel worden u en uw gasten de lekkerste hapjes voorgeschoteld. Wat denkt u van heerlijke chorizo, manchegokaas, olijven en rivierkreeftjes als koude borrelhapjes met heerlijke warme tapas als croquetas gambas en empanadias? Wilt u dat wij naast de hapjes ook voor de drank zorgen? Dat is mogelijk, vraag hiernaast uw offerte aan en geef aan dat u graag de drank ook door ons wilt laten verzorgen. Nadat u een bestelling heeft geplaatst zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bepaal zelf welke hapjes u bij uw babyborrel wilt

Bekijk hier alle borrelhapjes/borreltapas voor de babyborrel. U kunt alles naar eigen wens en smaak samenstellen. Als u liever een selectie wilt, geef dan aan dat u meerdere hapjes wilt en u graag verrast wilt worden. Wij maken er een gezellige en onvergetelijke babyborrel van!

Een babyborrel traiteur speciaal voor u als nieuwe ouder!

Is uw leven net verrijkt met een baby? En wilt u graag uw kindje aan iedereen te laten zien? Dan is een babyborrel dé uitkomst voor uw feest of partij. Door heel België voorzien wij uw babyborrel van de lekkerste hapjes en drankjes passend bij uw nieuwe aanwinst. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op via de contact pagina en wij kijken samen naar de mogelijkheden.

Bekijk alle referenties