Traiteur op locatie bij uw communiefeest

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Traiteur bij uw communiefeest

Wanneer u een communiefeest voor u kind wilt organiseren, komen er gelijk veel vragen naar boven. Waar begin ik mee, wat past bij een communiefeest en wat geef ik mijn gasten te eten? Daarom helpen wij u graag verder.

Vinilux verzorgt al jaren de catering voor diverse partijen en andere feestelijke gelegenheden. Zo ook voor een communiefeest. Naar wens kan er gekozen worden voor een Caribisch buffet, Arabisch Mezze buffet of een van de andere buffetten. Wilt u uw gasten liever voorzien van kleine hapjes, ook wel tapas genoemd? Dat kan! Met de diverse tapas, antipasti en fingerfood is er een grote diversiteit aan keuze.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Maak van uw communiefeest iets bijzonders

Met meer dan 12 jaar ervaring als traiteur en cateraar op locatie bij verschillende communiefeesten in België en Nederland weten wij u hoge kwaliteit te bieden zoals u dat verwacht bij een communiefeest. Wij regelen heerlijke hapjes en gerechten voor u en uw gasten. Zo kunt u heerlijk genieten van uw gasten en van het eten, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Een communiefeest hoort bijzonder te zijn, dus geniet daar ook van.

Met behulp van onze professionele partyservice zijn wij in staat om van uw communiefeest een onvergetelijke dag te maken. Verwen uzelf en uw gasten met de heerlijke gerechten en buffetten van Vinilux Catering. Wij helpen u graag met het organiseren van uw evenement. Heeft u eventuele wensen of vragen? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij denken graag met u mee.

Kies voor gemak en hoge kwaliteit

Wat voor locatie u ook kiest voor uw communiefeest, wij zorgen dat op de betreffende locatie heerlijke hapjes en gerechten te vinden zijn. Uw gasten zullen daarmee voorzien zijn van een maaltijd van hoge kwaliteit. Dus of u er nou voor kiest om uw event in uw achtertuin of op een speciaal afgehuurde locatie te organiseren, wij staan tot uw dienst! Kiest u voor Vinilux Catering, dan kiest u voor gemak, flexibiliteit en hoge kwaliteit.

Vinilux vindt dat een communiefeest speciaal en onvergetelijk dient te zijn, daarom denken wij altijd graag met u mee om een speciale dag voor u, uw kind en uw gasten neer te zetten. Een communiefeest organiseer je maar een keer en daarom denken we graag mee.

Communiefeest catering op elke locatie

Omdat wij op locatie cateren, reizen wij door heel België naar de meest afgelegen plekken en locaties. Steden waarin wij door eerdere opdrachtgevers zijn gevraagd om als traiteur hun communiefeesten te voorzien van heerlijke hapjes, zijn o.a.:

 

Heerlijke hapjes en gerechten bij uw communiefeest

Heeft u eventuele vragen of advies nodig voor uw communiefeest? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk onze website en zie wat voor hapjes en mogelijkheden wij kunnen bieden om uw communiefeest compleet te maken! Aangezien flexibiliteit één van onze kernwaarden is, stelt u zelf gemakkelijk het assortiment samen voor u en uw gasten. Naast de hapjes, kunnen wij ook de drankjes verzorgen. Bekijk daarvoor de drankenlijst.

Bekijk alle referenties