Uw Traiteur voor Feesten en partijen

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Op zoek naar een traiteur voor uw feesten of partijen?

Vinilux Catering verzorgt als tapas traiteur uw volledige catering. Als cateraar zijn wij sinds eind jaren 90 bezig, elk jaar met vernieuwende concepten zodat wij u het beste kunnen helpen, op elke locatie, met elke catering. Al meer dan 400 particuliere feesten en + 200 bedrijven uit Nederland en België gingen u voor!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Onbezorgd genieten op uw eigen feest

We hebben allemaal weleens een feest en daar hoort natuurlijk enige voorbereiding bij. Je wilt natuurlijk dat alles op en top geregeld is en dat alle gasten met een tevreden gevoel het feest verlaten. Er komt echter veel kijken bij het organiseren van een feest. Denk aan de aankleding, entertainment en eten/drinken. Met dat laatste kunnen wij u helpen. Wij bedenken en stellen graag passende gerechten met u samen voor het feest. Wij nemen het graag uit handen zodat u er geen zorgen over hoeft te maken. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw eigen feest. Met een jarenlange ervaring in het verzorgen van hapjes, gerechten en buffetten bij partijen zorgen wij altijd weer voor een hoge kwaliteit voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen er dus voor dat alle gasten met een volle buik het feest verlaten en dat maakt iedereen blij! Wij zijn graag uw traiteur op locatie en maken uw feest een succes.

Naast borrelhapjes verzorgen wij ook uitgebreide catering met een Italiaans buffet. Wij denken graag met u mee en wij weten zeker dat we er met de samenwerking uit kunnen komen om er een perfect feest van te maken. Voor u en uw collega’s.

Bedrijfsfeest catering

Staat er bijvoorbeeld een bedrijfsfeest op de planning? Dan wilt u dat u en uw collega’s een onvergetelijke avond hebben met heerlijke tapasgerechten. Daarbij bieden de optie om het voedsel te serveren via een walking dinner. Het idee achter dit concept is dat je met kleine hapjes rond kunt lopen op de locatie. Zo bent u niet gebonden aan één zitplek en kunt u met meerdere collega’s contact leggen. Ideaal voor wie een zakelijk event op de planning heeft staan waarbij netwerken van belang is.