Traiteur jubileumfeest

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste traiteur voor uw jubileumfeest

U wilt natuurlijk dat uw jubileumfeest tot in de puntjes goed verzorgd wordt. Daarbij assisteren wij u graag! Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Een ervaren traiteur voor uw jubileum

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele jubileumfeest organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw jubileumfeest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een jubileumfeest is iets unieks en dat dient goed te worden voorbereid.

Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Een jubileumfeest organiseren hoeft niet moeilijk te zijn

Een jubileumfeest organiseren: hoe begin je daaraan? Op welke locatie vindt het evenement plaats? Wat geef je de gasten te eten?  Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een jubileumfeest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw jubileum event, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren? Wij bieden u een speciaal samengesteld jubileumbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Wij verzorgen de catering op uw evenement

Een jubileum is iets wat je hoort te vieren, het is namelijk een herdenking van een mooie gebeurtenis in iemands leven. Het is dan ook van belang om dit goed en groots te vieren, maar daar komt wel wat bij kijken. De organisatie van het jubileumfeest vergt energie en enige voorbereiding. We kunnen het intiem en klein houden maar het kan ook een groot feest worden voor heel de familie en aanhang. Op zo’n feest hoort er natuurlijk een cateraar bij met heerlijk eten om de buiken van alle gasten te vullen. Wij zijn de perfecte traiteur voor op locatie. Met al meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van hapjes, gerechten en buffetten weten wij altijd hoge kwaliteit te leveren bij onze opdrachtgevers. Wij zijn graag de cateraar om uw jubileumfeest compleet te maken.

U kunt kiezen om diverse borrelhapjes te serveren op uw jubileumfeest. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Tapas en Paella buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een bijpassend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties