Traiteur Lentefeest

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Ben je op zoek naar een manier om jouw lentefeest of een communiefeest een echt succes te maken? Dan is het verstandig om ruim op tijd te beginnen met plannen, zeker wanneer er veel feesten op de planning staan. Een goede lentefeest catering is een goed begin, maar wat als je een communiefeest catering zoekt zodat alles mensen goed kunnen eten? Ook dan ben je bij Tapas Catering aan het goede adres. Kies voor een unieke ervaring, ga voor tapas tijdens de lente! Hoe jouw feest er ook uitziet, met of zonder communieachtergrond, deze cateraar zorgt ervoor dat alle gasten tevreden naar huis gaan.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Wat is een lentefeest met tapascatering eigenlijk?

Ooit was je een uitzondering wanneer je een lentefeest voor je kind organiseerde, maar het gebeurt tegenwoordig steeds vaker dat er een lentefeest opgezet wordt. Enerzijds omdat steeds meer mensen de kinderen centraal willen stellen op een feest, anderzijds omdat een groeiend aantal mensen graag een reden heeft voor een feestje.
Hoe je het ook wendt of keert: Het lentefeest is oorspronkelijk een soort alternatief op een communiefeest, alleen wordt het gevierd voor de kinderen in het eerste en zesde leerjaar. De oudere kinderen gaan op weg naar jongvolwassenen, de kinderen in het eerste leerjaar gaan naar de ‘jaren van het verstand.’ Bij een communiefeest is er duidelijk sprake van een christelijke achtergrond, bij een lentefeest kán dit wel, maar is het vaak niet de insteek. Een tapas variatie is hierbij een uitstekende keuze!

Jouw lentefeest organiseren

Kies je voor een lentefeest waarbij jouw kind volledig centraal moet staan, pas dan de lentefeest catering hierop aan. Vaak wordt er gekozen voor exclusief eten dat de kinderen niet lekker vinden, en dat kan niet echt de insteek van het feest zijn. Zijn er veel jonge kinderen, houd dan rekening met de keuze van het menu. Neem eens contact op met Vinilux Catering zodat je aanbevelingen, tips en mogelijkheden kunt krijgen. De cateraar heeft jaren ervaring met het organiseren van het eten en drinken voor grotere feesten, waaronder lentefeest catering. Deze expertise kan in je voordeel werken wanneer je een feest echt goed geregeld wilt hebben.

Laat Vinilux Catering voor u koken

Ga je een lentefeest organiseren waarbij de lente, het frisse groen en de vrolijkheid centraal komen te staan – een nieuwe opzet van het lentefeest dus, dan kun je veel meer kanten op bij het kiezen van een menu. Het is in ieder geval niet verstandig om zelf in de keuken te gaan staan. Mensen die zelf het eten willen bereiden voor een groter feest, zijn vaak onbekend met de hoeveelheid werkt die hierin gaat zitten. Niet alleen tijdens het doen van de voorbereidingen, maar ook tijdens het feest zelf. Dat kan betekenen dat je het feest alleen vanuit de keuken door het raam kunt bekijken en zo ben je nooit onderdeel van het feest zelf. Zeker niet wanneer je ook nog alle afwas hebt staan.

Kies voor gemak en kies voor een cateraar met ervaring en expertise op dit gebied. Vinilux Catering neemt je niet alleen het werk uit handen, Vinilux Catering zorgt ervoor dat jij gast kunt zijn op je eigen feest!

Bekijk alle referenties