Traiteur op locatie bij uw kerstfeest

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw kerstfeest

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

 

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Kerstfeest catering op elke locatie

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele kerstfeest organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw kerstfeest organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een feest tijdens kerst organiseer je maar een keer per jaar en daarom denken we graag mee.
Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Hoe organiseer ik een kerstfeest?

Een kerstfeest organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een kerstfeest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert tijdens uw kerstevent, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld kerstfeestbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Wij regelen de hapjes zodat jij kunt genieten

Bij het kerstdiner komen vrienden en familie bij elkaar om gezellig bij te kletsen. De sfeer is goed, iedereen is netjes gekleed en de avond staat garant voor gezelligheid en heerlijke gerechten op tafel. Er komt veel kijken bij zo’n feest, er moet namelijk aankleding en versiering geregeld worden, evenals de catering en het drinken. En met dat laatste kunnen wij u helpen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering hebben wij inmiddels een grote groep tevreden opdrachtgevers achter ons. We zorgen ervoor om altijd van hoge kwaliteit te leveren en toveren graag een glimlach op uw gezicht. We verzorgen heerlijke hapjes, gerechten en buffetten op locatie. Wij regelen het graag voor u, om het kerstfeest compleet te maken.

U kunt kiezen om diverse borrelhapjes te serveren op uw kerstfeest. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Tapas en Paella buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een bijpassend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties