Traiteur schoolfeesten

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

Op een schoolfeest komen leerlingen bij elkaar om even te ontsnappen aan alle leerstof en gewoon gezellig bij te kletsen. Schoolfeesten kunnen het hele jaar door worden georganiseerd. Dus of u nu een evenement op uw school in de zomer, kerst of na een examenperiode heeft, wij helpen graag met de catering als professionele traiteur. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Hoe organiseer ik een schoolfeest?

Een verjaardag of ander schoolfeest organiseren begint met het opzetten van activiteiten. Wanneer je veel jongere kinderen op een feest hebt, is het belangrijk dat er genoeg te doen is. De kinderen moeten immers hun energie wel kwijt kunnen op het feest. Spelletjes spelen is daar een handige optie voor, maar het wordt nog een stuk makkelijker wanneer je een grote tuin hebt, of een speelveldje in de buurt. Bij voetballen of andere balspellen kunnen de kinderen de energie vaak nog veel beter kwijt – en dat maakt het een leuk feest.

Vergeet niet dat de jarige centraal moet blijven staan op de verjaardag. Wordt je kind al iets ouder, laat hem of haar dan meebeslissen en betrek het kind bij de organisatie van het feest. Zo wordt het namelijk echt het feest van het kind. Laat hem of haar bijvoorbeeld eens meekijken naar de schoolfeest catering. Wat kan er op het menu komen, wat is echt lekker en wat mag niet gemist worden? Laat hem of haar niet direct het favoriete gerecht kiezen, dat is veel leuker op de verjaardag zelf met het gezin, niet tijdens het schoolfeest.

Traiteur voor verschillende feestjes en partijtjes

Schoolfeesten en verjaardagspartijtjes bestaan vaak uit een wat kleinere groep kinderen, tenzij je een echt schoolfeest gaat organiseren dat op een school zelf gehouden wordt. Hoe je het ook wendt of keert: Bij deze feesten zijn veel jongere kinderen aanwezig en hoewel zij er al sterk en energiek uitzien, is het juiste eten en drinken van groot belang. De kinderen zijn namelijk nog niet zo sterk en verkeerd eten kan grote gevolgen hebben. Denk daarom aan de juiste bereiding en juiste temperatuur bij het uitserveren.

Wij verzorgen de catering op uw schoolfeest

Ben je niet zo zeker van je zaak, kun je niet voor zoveel kinderen eten regelen, of wil je actief betrokken blijven bij het feest zelf en kun je niet in de keuken staan? Neem dan eens contact op met Vinilux Catering. Tegen een aantrekkelijke vergoeding kan al het werk uit handen genomen worden. Dat is praktisch wanneer je genoeg en goed eten op tafel wilt zetten en wanneer je zelf je handen vrij wilt hebben tijdens het schoolfeest, zodat je actief kunt sturen en in kunt grijpen wanneer er iets verkeerd gaat of wanneer er iets moet gebeuren. De schoolfeest catering kun je gewoon uit handen geven, zodat je ook op het feest van je zoon of dochter aanwezig kunt zijn.

Bekijk alle referenties