Traiteur Trouwfeest

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw trouwfeest

Vinilux Catering voorziet uw trouwfeest van heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Trouwfeest organiseren

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele trouwfeest organiseren met betrekking tot de catering. Op wat voor locatie u uw trouwfeest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een trouwfeest organiseer je maar één keer en daarom denken we graag mee. Wat voor wensen u ook heeft, geen opdracht is voor ons te moeilijk.

Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Hoe organiseer ik een trouwfeest?

Een trouwfeest organiseren: hoe begin je daaraan? Wat geef je de gasten te eten? Er komen veel vragen kijken bij het organiseren van een trouwfeest. Een goede voorbereiding is belangrijk. Daarom assisteren wij u graag in het bedenken wat voor gerechten passen bij uw evenement of u kunt uw wensen doorgeven en wij maken het gereed.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren?Wij bieden u een speciaal samengesteld trouwdag buffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Borrelhapjes speciaal voor uw trouwfeest

Het trouwfeest is een belangrijk moment in ieders leven, dat is na het prachtige moment wanneer twee mensen de eeuwige liefde aan elkaar hebben beloofd. We willen natuurlijk dat het feest een succes wordt en dat de gasten de tijd niet bijhouden en een ‘is het al zo laat?’ dat is waar wij voor gaan! Op een trouwfeest is het van belang dat de organisatie goed geregeld is en dat het eten goed is. Het avondmaal tijdens een trouwfeest maakt het feest of breekt het feest. Wij willen uw feest natuurlijk een succes maken. Met al meer dan 11 jaar ervaring in het verzorgen van hapjes, gerechten en buffetten weten wij altijd hoge kwaliteit te leveren aan onze opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat het feest compleet is.

U kunt kiezen om diverse borrelhapjes te serveren op uw communiefeest. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Barcelona buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een buffet of diner dat past bij uw evenement. Naast de gerechten kunnen wij uw trouwfeest ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties