Traiteur verjaardag

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw verjaardag

Op onze website vindt u de heerlijkste tapashapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Verse tapashapjes op jouw verjaardag

Wij als ervaren traiteur helpen u graag met het hele verjaardagsfeest te organiseren met betrekking tot de tapas catering. Op wat voor locatie u uw feest ook organiseert, wij zorgen dat er op het feest heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten! Een verjaardagsfeest organiseer je maar één keer per jaar en daarom denken wij graag met u mee. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw verjaardag en ontvangen uw gasten heerlijke gerechten die gemaakt worden van verse ingrediënten.

Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Hoe organiseer ik een verjaardagspartij?

Een verjaardagsfeest met catering organiseren: hoe begin je daaraan? Wat vinden de kinderen leuk? Wat geef je de gasten te eten? Met wat voor allergieën moet ik rekening houden? Allemaal logische vragen die naar boven komen wanneer je een verjaardagsfeest organiseert. Wat voor eten u uw gasten serveert op uw verjaardag, is een belangrijk onderwerp om goed om op voor te bereiden. Daarom stellen wij graag onze diensten tot uw beschikking.

Weet u al wat voor lekkernijen u uw gasten gaat serveren? Wij bieden u een speciaal samengesteld verjaardagsbuffet aan vol met heerlijke hapjes. Bekijk snel de buffetten en kijk welke bij u past.

Een verjaardag zonder zorgen

Een verjaardagsfeest is altijd een fijn moment in het leven, omdat je nog een jaar verder bent en het afgelopen jaar een heleboel overwinningen hebt behaald. Het is een harmonieus moment om te vieren met vrienden, familie, kennissen en iedereen die jij dierbaar hebt. Daarom is het belangrijk om op een dergelijke feest een goed maaltijd te hebben voor al jouw gasten. Gasten komen vaak na hun dagelijks bezigheid naar jouw feest en dan moeten alle buiken nog gevuld worden. Daar willen wij graag op inhaken, want dat kunnen wij als de beste. Buiken vullen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het serveren van hapjes, gerechten en buffetten bij verjaardagen weten wij elke keer weer hoge kwaliteit te bieden aan al onze opdrachtgevers. Wij zijn graag uw traiteur op locatie en maken graag uw evenement compleet.

U kunt kiezen om verschillende borrelhapjes te serveren op uw communiefeest. Wilt u liever voor een meer uitgebreide traiteur gaan, dan is één van onze buffetten zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een passend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties