Traiteur zomerfeest

Spaanse hapjes
Verse ingrediënten
Beste kwaliteit
Hapjes op maat

De beste catering voor uw zomerfeest

Op onze website vindt u de heerlijkste hapjes en buffetten. Blader eens op uw gemak door ons assortiment en laat u inspireren door de schitterende foto’s! U vult het bestelformulier in, en klaar! Wanneer wij de bestelling binnen hebben, nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Heeft u specifieke wensen? Vult u dan het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om een offerte op maat te maken. Ook bij eventueel advies staan wij graag voor u klaar.

Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan

Een professionele traiteur op uw zomerfeest

Met een professionele traiteur maakt u uw zomerfeest een onvergetelijke ervaring voor uw vrienden en familie. Op wat voor locatie u uw event ook organiseert, wij zorgen dat er op tijdens de zomer heerlijke gerechten komen te staan voor u en uw gasten in de zomer! Een zomerfeest kunt u alleen organiseren in het zomerseizoen en daarom denken we graag mee.

Wij hebben al verschillende opdrachten mogen verzorgen voor heel wat particulieren in o.a.:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Brugge
  • Brussel
  • Kortrijk
  • Ardennen
  • Leuven
  • Aalst
  • Oostende

Een heerlijk feest voor buiten

De zomer is het perfecte moment voor een feest. De prettige weersomstandigheden zorgen ervoor dat het feest gewoon buiten gehouden kan worden. Zorg er wel voor dat er mogelijkheden zijn om te schuilen, zoals een partytent of een open schuur – met het Nederlandse weer weet u het immers nooit. Bent u op zoek naar de manieren om uw zomerfeest een doorslaand succes te maken, dan zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Zo heeft elk zomerfeest catering nodig en moet er genoeg te doen zijn.

In de zomer hebben de meeste mensen meer dagen vrij, en de kinderen hoeven niet naar school. Dat maakt het aantrekkelijker om een feest te geven, want er kunnen vaak veel meer mensen komen dan wanneer u een feest in de lente of de herfst houdt. Weet u hoeveel mensen u kunt verwachten, dan kunt u beginnen met het plannen. Er moet namelijk wel genoeg te doen zijn voor alle gasten. Een voetbalveldje met twee goals in de buurt is een ideale oplossing om kinderen en mannen bezig te houden. Andere oudhollandse spelletjes zijn ook altijd een aanrader, omdat de meeste mensen zich hier langere tijd mee kunnen vermaken. Houd het wel lekker ongedwongen: u wilt er een feest van maken. Het belangrijkste is dan niet dat alle mensen ergens mee bezig zijn, maar het doel is dat alle mensen zich vermaken.

U wilt zelf ook een gast zijn op uw zomerfeest

Bent u een zomerfeest aan het plannen, dan merkt u vaak al snel dat het verzorgen van het eten en drinken een lastige stap is. U hebt immers niet de apparatuur en mogelijkheden om het warme eten warm te houden en het koude eten koud. Besluit u om de hele buurt uit te nodigen, of heel de familie, dan heeft u een flinke klus voor u staan. Dat is namelijk héél veel eten dat bereid moet worden. Niet alleen voordat het feest begint overigens, vaak staat u tijdens het zomerfeest zelf ook nog in de keuken, achter de barbecue.

U wilt zelf ook een gast zijn op u zomerfeest. Dierbaren zijn immers over de vloer en er schijnt een heerlijk zonnetje. U wilt de mogelijkheid hebben om mee te genieten van alles. Herkent u uzelf hierin? Zorg dan voor goede zomerfeest catering. Vinilux Catering is een van de cateraars met ervaring op dit punt en dat zorgt ervoor dat u zeker weet dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Daar wordt het feest niet alleen een stuk leuker van, u verdient ook nog eens extra pluspunten omdat alle gasten goed te eten en te drinken krijgen. Zo heeft u alle ruimte om verder te werken aan uw zomerfeest, de catering neemt Vinilux Catering graag van u over. Zorg ervoor dat u op tijd een bestelling plaatst: Neem vandaag nog contact met Vinilux Catering op voor uw eigen zomerfeest catering.

U kunt kiezen om diverse borrelhapjes te serveren op uw kerstfeest. Wilt u liever voor een meer uitgebreide catering gaan, dan is het Tapas en Paella buffet zeker een aanrader. Wij denken graag mee voor een bijpassend buffet of diner. Naast de gerechten kunnen wij uw event ook voorzien in het drinken. Bekijk daarvoor onze drankenlijst.

Bekijk alle referenties